18.2.2016 11.00

Helluntaikirkon julkaisuja

Helluntaikirkon julkaisuja on tällä hetkellä viisi, joista neljä on ostettavissa Aikamediasta.

Suomen Helluntaikrkon julkaisusarjan neljä kirjaaa ovat saatavilla Aikamedian aikashopista: www.aikamedia.fi/

• HELMET -menettelytapaohjeisto, joka on tarkoitettu paikallisseurakuntien avuksi tilanteisiin joissa hengellinen vastuunkantaja on joutunut kriisiin.
  • USKON PÄÄKOHDAT - Suomen Helluntaiseurakuntien uskon pääkohdat julkaisu avaa helluntailiikkeen teologisia peruslinjauksia
  • LÄHETYSTEOLOGINEN ASIAKIRJA - on ensimmäinen kirjallinen kooste Suomen helluntaiseurakuntien lähetystyön teologisista perusteista (tehty yhteistyössä Fida Internationalin kanssa. Ei saatavissa Aikashopista)
  • KUIN KOTONAAN SUOMESSA -avuksi maahanmuuttajatyöhön.
  • SEURAKUNNALLISTEN TOIMITUSTEN KIRJA - on tarkoitettu avuksi seurakuntaelämän toimituksellisiin tapahtumiin kuten avioliittoon vihkiminen ja siunaaminen, lapsen siunaamiseen, uskovien kasteeseen ja hautaan siunaamiseen.