13.9.2016 15.00

Helluntaikirkon vihkikoulutus Helsingin Saalemissa 19.11.2016

Seuraava Helluntaikirkon vihikikoulutus järjestetään lauantaina 19.11.2016 klo 9 -17 Helsingin Saalem-seurakunnassa, Näkinkuja 3. (Edellisenä päivänä pe 18.11.2016 järjestetään myös työntekijän valtakirjan perehdytyskoulutus Helsingin Saalemissa). Vihkikoulutus on edellytyksenä vihkimisoikeuden hakemiselle. Vihkikoulutukseen seurakunta ilmoittaa ne henkilöt, joille aikoo hakea vihkimisoikeutta.

VIHKIKOULUTUS

Vihkimisoikeus kytkeytyy uuteen työntekijän valtakirjaan. Vihkimisoikeus ei kuitenkaan tule automaattisesti jokaiseen valtakirjaan, vaan sitä haetaan erikseen ja se edellyttää vihkikoulutuksen suorittamista. Vihkiluvan hakijan tulee olla henkilökohtaisesti Helluntaikirkon jäsen, vaikka kotiseurakunta ei sitä olisikaan.

Vihkikoulutuksen opetus sisältää vihkimisoikeuden anomiseen edellytettävät tiedot.
Koulutuspaikka: Helsingin Saalem-seurakunta, Näkinkuja 3, Hakaniemi (alasali)
Koulutuksen hinta: 190 euroa sisältäen koulutuksen ja ruokailun. Maksu laskutetaan jälkikäteen.
Ilmoittautuminen: pe 11.11.2016 mennessä toimisto@suomenhelluntaikirkko.fi

Ilmoittautuessasi vihkikoulutukseen kerro seuraavat asiat:
    •    Nimi
    •    Tehtäväsi seurakunnassa