25.1.2017 14.00

Helluntaikirkon hallitus järjestäytyi

Suomen Helluntaikirkon hallitus kokoontui Ouluun järjestäytymiskokoukseensa 20.1.2017. Viime toukokuun vuosikokouksessa valittu hallitus järjestäytyi ja aloitti nyt vuoden mittaisen tehtävänsä. Mika Yrjölä Helsingistä, Raakel Viljanmaa Alavudelta ja Tomi Kuosmanen Jyväskylästä aloittivat uusina hallituksen jäseninä. Jo aikaisemmin hallituksen jäseninä ovat toimineet Eero Haarala, Petri Himanen, Usko Katto, Aulis Koponen, Petri Mäkilä, Hannu Orava, Iiris Talka, Markku Tuoriniemi ja Tino Varjola.

Mika Yrjölä valittiin hallituksen puheenjohtajaksi ja Usko Katto varapuheenjohtajaksi. Rahastonhoitajaksi valittiin Markku Tuoriniemi ja hallituksen sihteeriksi toiminnanjohtaja Esko Matikainen.

Työvaliokunnan puheenjohtajana jatkaa Esko Matikainen ja sen jäseniksi valittiin Mika Yrjölä, Usko Katto ja Markku Tuoriniemi, sekä hallituksen ulkopuolelta Riku Turunen ja Markku Tuppurainen.
Helluntaikirkon hallitus kokoontuu viisi kertaa vuodessa.

Toukokuussa 19.5.2017 pidetään yhdyskunnan vuosikokous, jossa seurakuntien valtuutetut tekevät jälleen henkilövalintoja sekä toimintasuunnitelman vuodelle 2018. Vuosikokous on Helsingissä Fida Internationalin tiloissa, os. Tulppatie 20.