14.3.2017 13.33

Kevään 2017 viimeinen valtakirjan perehdytyskoulutus

Keväällä 2017 viimeinen valtakirjan perehdytyskoulutus järjestetään lauantaina 20.5.2017 klo 13-17 Helsingin Lähetysseurakunnan Cafe Roban tiloissa, Iso Roobertinkatu 24, Helsinki. Tarkemmat tiedot koulutuksista löytyy TAPAHTUMAT-osiosta nettisivullamme.

ilmoittautumiset kaikkiin koulutuksiin Helluntaikirkon toimiston kautta: toimisto (at) helluntaikirkko.fi

Tarkemmat tiedot eri koulutuksien viimeisestä ilmoittautumispäivästä yms. löytyvät kyseisen koulutuksen kohdalta Tapahtumat -tiedoista.

Työntekijän valtakirjan perehdytyskoulutukseen seurakunta ilmoittaa ne henkilöt, joille aikoo hakea valtakirjaa. Perehdytyskoulutukseen ilmoittaudutaan Helluntaikirkon toimistoon ryhmäilmoittautumisena osoitteeseen: toimisto(at)helluntaikirkko.fi. (Perehdytyskoulutukseen ei sisälly vihkimisoikeutta varten tarvittavaa vihkikoulutusta)

Työntekijän valtakirjan hinta on  100€ /hlö, ja se sisältää valtakirjakortin valmistamis- ja toimituskulut sekä perehdytyskoulutuksen materiaaleineen.