3.4.2017 15.00

Rahankeräyslaki ja kolehti -näkökulmia seurakuntien varainkeräykseen

Suomen Helluntaikirkon julkaisuja -sarjan kuudes julkaisu käsittelee kolehdinkannon ja rahankeräyksen oikeudellisia kysymyksiä. Markku Luoma on tässä kirjassa paneutunut rahankeräyslain soveltamiseen vapaiden seurakuntien toiminnassa.

Kolehdinkantoa tarkastellaan sekä uskonnollisen yhdyskunnan että yhdistysmuotoisten seurakuntien ja yhteisöjen kannalta. Rahankeräyslakia käsitellään myös hengellistä ja teologista taustaa vasten, ja kuuttuvan tilanteen hoitamiseen haetaan ratkaisuvaihtoehtoja. Mukaan on mahdutettu käytännön kysymyksiä ja menettelyohjeita.

Markku Luoma (VT, FT) on tehnyt pitkän uran nimismiehenä ja poliisipäällikkönä. Hän toiminut seurakunnallisten yhdistysten hallituksissa ja oikeudellisten ja hallinnollisten asioiden nevonantajana.

Kirjaa on saatavissa: aikashop.fi  Aikamedia Oy.