Helluntaiherätyksen järjestöt

Helluntaikirkon ohella helluntaiherätyksen yhteiset rekisteröidyt yhteisöt (HYRY) muodostuvat seuraavista järjestöistä:

Aikamedia Oy

Kristillinen mediatalo, jonka erikoisalana ovat vaativat viikko-, aikakaus- ja lastenlehdet, kirjat, tietokirjat, äänitteet ja tallenteet sekä seurakuntatarvikkeet. Panostamme uusmediaan, verkkojulkaisuihin ja eKirkko-julkaisujärjestelmiin.
www.aikamedia.fi

Avainmedia Lähetysjärjestö ry

Avainmedia Lähetysjärjestö ry on medialähetystalo, joka tuottaa ja lähettää kristillisiä, evankelioivia ohjelmia satelliittikanavien, internetin ja sosiaalisen median kautta ympäri maailmaa.
Avainmedian ohjelmat ja kirjat tavoittavat miljoonia ihmisiä vuorokauden jokaisena hetkenä.
www.avainmedia.org

Elämä ja Valo ry

Romanien keskuudessa tehtävän työn asiantuntija.
www.elamajavalo.fi

Evankelistakoti ry

Työntekijöiden virkistys- ja lomanviettopaikka.
www.evankelistakoti.fi

Fida International ry

Helluntaiseurakuntien lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö. Suomen suurin ja Euroopan suurimpia lähetysjärjestöjä.
www.fida.info

Helluntaiseurakuntien Musiikki ry

Musiikkityön edistäminen seurakunnissa.
www.hsmry.fi

HELP ry

Helluntaiseurakuntien työntekijöiden edunvalvontajärjestö
www.helpry.com

Hyvä Sanoma ry

Ristin Voitto ry ja Vapaa Sisälähetys ry ovat yhdistyneet ja aloittaneet toimintansa 1.1.2009 Hyvä Sanoma-palvelut ry:nä
Keskeiset toiminnot ja seurakunnille tarjottavat palvelut ovat laaja-alainen kenttätyö, evankelistojen ja veteraanityöntekijöiden tukeminen, kampanjat ja hankkeet, erityistyömuodot kuten Koulupalvelu, Jippii, Vankilatyö, Vammaispalvelu, nettipastoripalvelu sekä materiaalipalvelu Aikamedian kautta.
www.hsry.fi

Iso Kirja ry

Helluntaiseurakuntien kansanopisto, koulutus- ja konferenssikeskus sekä
telttavalmistamo.