Suomen Helluntaikirkon vuosikokous 23.9.2020

Tapahtuma alkaa 23.9.2020 13:00 Lisää kalenteriin 23-9-2020 13:00:00 23-9-2020 16:30:00 50 Suomen Helluntaikirkko - Suomen Helluntaikirkon vuosikokous 23.9.2020 Vuosikokouspäivän ohjelma: 09.00 – 12.00 Fidan syyskokous; ilmoittautuminen ennen kokousta12.00 – 13.00 Oma kustanteinen lounas lähiravontoloissa13.00 – 16.30 Helluntaikirkon vuosikokous; ilmoittautuminen ennen kokousta ILMOITTAUTUMINEN Jokaisen vuosikokoukseen osallistujan on rekisteröidyttävä ennakkoon nettilomakkeella. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse toimintaohjeet etäosallistumisesta tai osallistumisesta paikan päällä. Ilmoittautumislinkki tulee Helluntaikirkon nettisivulle noin kuukausi ennen vuosikokousta. Ilmoittautuminen on tehtävä viimeistään maanantaina 21.9.2020.Paikalle tulijoiden on lisäksi ilmoittauduttava paikan päällä läsnä olevaksi.VALTAKIRJASeurakuntien valtuuttamien edustajien tulee lähettää seurakuntansa valtakirja ennakkoon joko skannattuna sähköpostilla toimisto@helluntaikirkko.fi tai kirjepostina. Valtakirjojen on oltava Helluntaikirkon toimistossa perillä viimeistään maanantaina 21.9.2020. (Huom! Kirjepostin saapuminen voi kestää jopa 5 työpäivää)Valtakirjan allekirjoittaa joku seurakunnan virallisista nimenkirjoittajista: vanhimmiston puheenjohtaja, varapuheenjohtaja tai muu PRH:lle ilmoitettu nimenkirjoittaja. ETÄOSALLISTUMINENVuosikokoukseen voi osallistua myös etänä. Tämä tapahtuu Zoom-järjestelmän kautta. Järjestelmä toimii joko nettiselaimella tai ilmaiseksi ladattavalla ohjelmalla, sekä tietokoneella että matkapuhelimella. Ilmoittautuneille lähetetään ohjeet, osallistumislinkki ja salasana viimeistään kokousta edeltävänä päivänä. VuosikokousasiakirjatVuosikokousasiakirjat postitetaan jäsenseurakuntiin kuukautta ennen kokousta. Asiakirjat on saatavana myös Helluntaiseurakuntien intranetistä www.helluntaikirkko.fi/intranet Kokouksen alussa annetaan etäosallistujille ohjeet puheenvuorojen pyytämisestä sekä äänestyksistä.Kokous myös tallennetaan Zoom-järjestelmässä pöytäkirjan tarkistamista varten. TERVETULOA!Suomen Helluntaikirkon hallitus toivottaa kaikkien helluntaiseurakuntien työntekijät ja vanhimmat tervetulleiksi osallistumaan vuosikokoukseen. Helsingissä 11.8.2020 Suomen Helluntaikirkon hallitus Helsingin Saalem-seurakunta, Näkinkuja 3, Helsinki Suomen Helluntaikirkko false DD/MM/YYYY
Tapahtuma päättyy 23.9.2020 16:30
Järjestäjä Suomen Helluntaikirkko
Tapahtuman paikka  Helsingin Saalem-seurakunta, Näkinkuja 3, Helsinki

Vuosikokouspäivän ohjelma:

09.00 – 12.00 Fidan syyskokous; ilmoittautuminen ennen kokousta
12.00 – 13.00 Oma kustanteinen lounas lähiravontoloissa
13.00 – 16.30 Helluntaikirkon vuosikokous; ilmoittautuminen ennen kokousta

ILMOITTAUTUMINEN

Jokaisen vuosikokoukseen osallistujan on rekisteröidyttävä ennakkoon nettilomakkeella. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse toimintaohjeet etäosallistumisesta tai osallistumisesta paikan päällä.
Ilmoittautumislinkki tulee Helluntaikirkon nettisivulle noin kuukausi ennen vuosikokousta.

Ilmoittautuminen on tehtävä viimeistään maanantaina 21.9.2020.
Paikalle tulijoiden on lisäksi ilmoittauduttava paikan päällä läsnä olevaksi.

VALTAKIRJA
Seurakuntien valtuuttamien edustajien tulee lähettää seurakuntansa valtakirja ennakkoon joko skannattuna sähköpostilla toimisto@helluntaikirkko.fi tai kirjepostina.

Valtakirjojen on oltava Helluntaikirkon toimistossa perillä viimeistään maanantaina 21.9.2020. (Huom! Kirjepostin saapuminen voi kestää jopa 5 työpäivää)
Valtakirjan allekirjoittaa joku seurakunnan virallisista nimenkirjoittajista: vanhimmiston puheenjohtaja, varapuheenjohtaja tai muu PRH:lle ilmoitettu nimenkirjoittaja.

ETÄOSALLISTUMINEN
Vuosikokoukseen voi osallistua myös etänä. Tämä tapahtuu Zoom-järjestelmän kautta. Järjestelmä toimii joko nettiselaimella tai ilmaiseksi ladattavalla ohjelmalla, sekä tietokoneella että matkapuhelimella. Ilmoittautuneille lähetetään ohjeet, osallistumislinkki ja salasana viimeistään kokousta edeltävänä päivänä.


Vuosikokousasiakirjat
Vuosikokousasiakirjat postitetaan jäsenseurakuntiin kuukautta ennen kokousta. Asiakirjat on saatavana myös Helluntaiseurakuntien intranetistä www.helluntaikirkko.fi/intranet

Kokouksen alussa annetaan etäosallistujille ohjeet puheenvuorojen pyytämisestä sekä äänestyksistä.
Kokous myös tallennetaan Zoom-järjestelmässä pöytäkirjan tarkistamista varten.

TERVETULOA!
Suomen Helluntaikirkon hallitus toivottaa kaikkien helluntaiseurakuntien työntekijät ja vanhimmat tervetulleiksi osallistumaan vuosikokoukseen.

Helsingissä 11.8.2020

Suomen Helluntaikirkon hallitus


Takaisin