22.1.2018 12.25

Helluntaikirkon hallitus järjestäytyi

Suomen Helluntaikirkon hallitus kokoontui Jyväskylään järjestäytymiskokoukseensa 20.1.2018. Viime toukokuun 2017 vuosikokouksessa valittu hallitus järjestäytyi ja aloitti nyt vuoden mittaisen tehtävänsä. Heimo Enbuska Kuopiosta ja Matti Niemelä Joensuusta aloittivat uusina hallituksen jäseninä. Jo aikaisemmin hallituksen jäseninä ovat toimineet, Usko Katto, Tomi Kuosmanen, Petri Mäkilä, Hannu Orava, Markku Tuoriniemi, Tino Varjola, Raakel Viljanmaa ja Mika Yrjölä.

Vuoden 2017 hallituksessa palvelleista jäi siis vuonna 2018 pois seuraavat henkilöt: Eero Haarala, Petri Himanen, Aulis Koponen ja Iiris Talka. Hallituksen koko samalla pieneni kahdestatoista kymmeneen henkilöön.

Mika Yrjölä valittiin hallituksen puheenjohtajaksi ja Usko Katto varapuheenjohtajaksi. Rahastonhoitajaksi valittiin Markku Tuoriniemi ja hallituksen sihteeriksi toiminnanjohtaja Esko Matikainen.

Työvaliokunnan puheenjohtajana jatkaa Esko Matikainen ja sen jäseniksi valittiin Mika Yrjölä, Usko Katto ja Markku Tuoriniemi, sekä hallituksen ulkopuolelta Riku Turunen ja Markku Tuppurainen.
Helluntaikirkon hallitus kokoontuu yleensä viisi kertaa vuodessa.

Toukokuussa 18.5.2018 pidetään yhdyskunnan vuosikokous, jossa seurakuntien valtuutetut tekevät jälleen henkilövalintoja sekä toimintasuunnitelman vuodelle 2019. Vuosikokous on Helsingissä Fida Internationalin tiloissa, os. Tulppatie 20.