26.2.2018 20.00

Turvallinen yhteisö -seminaari 21.4.2018

Mitä on uskonnollissävytteinen väkivalta ja miten se ilmenee? Mitä tunnusmerkkejä siitä löytyy ja miten voimme sitä arvioida? Miten selvitä, jos on joutunut hengellisen väkivallan uhriksi? Mistä muodostuu turvallinen yhteisö?

Näitä ja muita asiaan liittyviä kysymyksiä käsitellään seminaaripäivässä Keravan Helluntaiseurakunnassa lauantaina 21.4.2018 klo 11-17.

Luennoitsijana on Heidi McKendrick, joka toimii professorina kanadalaisessa yliopistossa. Hän on kasvatustieteen tohtori ja vaativan erityistason psykoterapeutti.

Mukana: Helluntaikirkon toiminnanjohtaja Esko Matikainen, Avainmedian toiminnanjohtaja Niilo Närhi sekä kirjailija Terho Miettinen, kirjailija Aila Ruoho ja seurakuntaneuvos Thorleif Johansson.

Seminaarin hinta 20 euroa sisältää opetukset ja tarjoilut ja maksetaan paikan päällä ennen seminaarin alkamista.

Seminaarin järjestävät Helluntaikirkko, Avainmedia ja Keravan helluntaisrk.

OHJELMA:
Klo 11 Seminaarin avaus. Niilo Närhi ja Esko Matikainen