24.4.2018 12.00

Seuraava Helluntaikirkon vihkikoulutus syksyllä 2018

Seuraava vihkikoulutus on syksyllä todennäköisesti viikolla 37. Tarkempi aika ilmoitetaan myöhemmin nettisivullamme. Vihkikoulutus on edellytyksenä vihkimisoikeuden hakemiselle ja saamiselle.

Vihkimisoikeus kytkeytyy työntekijän valtakirjaan. Vihkimisoikeus ei kuitenkaan tule automaattisesti jokaiseen valtakirjaan, vaan sitä haetaan erikseen valtakirjalomakkeessa olevassa kohdassa ja se edellyttää vihkikoulutuksen suorittamista. Vihkiluvan hakijan tulee olla henkilökohtaisesti Helluntaikirkon jäsen, vaikka kotiseurakunta ei sitä olisikaan.

Vihkikoulutukseen seurakunta ilmoittaa ne henkilöt, joille haetaan vihkimisoikeutta.
Vihkikoulutuksen opetus sisältää vihkimisoikeuden anomiseen edellytettävät tiedot.