24.1.2019 12.00

Suomen Helluntaikirkon hallitus 2019

Suomen Helluntaikirkon hallitus kokoontui keskiviikkona 23.1.2019 järjestäytymiskokoukseensa Helsingissä. Syyskokouksessa 2018 hallitukseen oli valittu useampi uusi jäsen.

Uusina hallituksen jäseninä työskentelynsä aloittivat: Jani Alanko, Helena Korhonen, Leevi Launonen, Heikki Leppänen, Voitto Marjeta ja Pasi Markkanen.

Hallituksen yhdestätoista jäsenestä uusia oli peräti kuusi henkilöä.

Entisistä hallituksen jäsenistä jatkavat Heimo Enbuska, Usko Katto, Matti Niemelä, Markku Tuoriniemi ja Mika Yrjölä.

Järjestäytymiskokouksessaan hallitus valitsi puheenjohtajaksi Mika Yrjölän, varapuheenjohtajaksi Leevi Launosen, sihteeriksi toiminnanjohtaja Esko Matikaisen ja hallituksen taloudenhoitajaksi Markku Tuoriniemen.

Helluntaikirkon hallitus kiittää kaikkia entisiä hallituksen jäseniä palvelustaan hallitustyöskentelyssä.

Hallitus vuonna 2019

Työvaliokunta vuonna 2019