5.4.2019 15.34

Suomen Helluntaikirkon vuosikokous

Suomen Helluntaikirkon vuosikokous pidetään pe 24.5.2019, samana päivänä Fida International ry:n kevätkokouksen kanssa. Vuosikokouskutsut Helluntakirkon jäsenseurakuntiin lähetetään postitse 12.4.2019. Lisäliitteet tulevat sähköpostitse.

Suomen Helluntaikirkon yhdyskuntajärjestyksen mukainen vuosikokous pidetään Fida International ry:n kokoushuoneessa (Tulppatie 20, Helsinki) perjantaina 24.5.2019.

Ohjelma:

10:30              Ilmoittautuminen ja valtakirjojen esittäminen ja ruokalipukkeiden haku Fidan   toimiston ala-aulasta (ruokalipuke haettava viimeistään klo 11:45)

11.00 - 12.00  Lounas – ruokailukäytäntö on muuttunut *

12.00 - 12.30  Siirtyminen lounaalta Fidan koulutustilaan

12.30 - 14.00  Helluntaikirkon vuosikokous

14.00 - 14.30  Kahvit

14.30 - 16.00  Fidan kevätkokous

*Ruokailu on Ravintola Factoryssä (Tulppatie 1), joka sijaitsee 300 metriä Fidan toimistolta (Tulppatie 20). Jotta ehditte saada ruokaa, on aikaa varattava riittävästi siirtymiseen. Ruokalipuke on haettava Fidan toimiston ala-aulasta viimeistään klo 11:45 mennessä ilmoittautumisen yhteydessä.

VUOSIKOKOUSEDUSTAJAT

Suomen Helluntaikirkon jäsenseurakunnat voivat lähettää kokoukseen yhden äänivaltaisen edustajan alkavaa 300 jäsentä kohti. Laskentaperusteena käytetään vuoden 2018 lopussa seurakunnan rekisterissä ollutta jäsenmäärää. (Jos seurakunta on rekisteröitynyt Helluntaikirkon jäseneksi vuoden 2019 puolella, voi seurakunnalla olla yksi edustaja.)

VALTAKIRJA

Virallisilla kokousedustajilla tulee olla mukanaan seurakuntansa valtakirja. Suomen Helluntaikirkonhallituksen jäsenet eivät voi toimia yhdyskunnan kokouksessa seurakunnan edustajina vuosikokouksessa.

KÄSITELTÄVÄT ASIAT

1)   Yhdyskuntajärjestyksen 4 §:n mukaiset asiat

2)   Helluntaikirkon talouden tasapainottaminen

3)   Monikulttuurisuustoimikunnan perustaminen

TERVETULOA

Suomen Helluntaikirkon hallitus toivottaa kaikkien helluntaiseurakuntien työntekijät ja vanhimmat tervetulleiksi osallistumaan vuosikokoukseen.

ILMOITTAUTUMINEN

Etukäteisilmoittautumista ei tarvitse, mutta jokaisen on rekisteröidyttävä kokousedustajaksi paikan päällä ennen ruokailua. Seurakuntien virallisten edustajien tulee lisäksi esittää seurakuntansa valtakirja.

Helsingissä 21.3.2019

Suomen Helluntaikirkon hallitus