5.6.2019 17.00

Helluntaiherätyksen Syyspäivät 2019

Tervetuloa Seinäjoelle 26.-28.9.2019 Tämän vuoden Syyspäivien teemaksi olemme rukouksin saaneet // YHTEYS ON ENEMMÄN//

Seinäjoen syyspäivillä haluamme painottaa kolmea asiaa; voimakasta ja toimivaa henkilökohtaista suhdetta Jumalaan, rakkaudellisia ja toimivia ihmissuhteita niin seurakunnassa kuin toiminnassamme yhteiskunnassa ja ajanmukaisia, toimivia ja tämän ajan tarpeisiin vastaavia seurakuntarakenteita. ”Jumalan ihmeitätekevä voima ja teidän elämäntapanne ovat saaneet meidät vakuuttumaan, että sanat jotka puhutte ovat todella Jumalan sanoja” (Elävä uutinen)

Olemme useita kuukausia rukoilleet ja paastonneet Syyspäiven puolesta – toiveemme ja unelmamme on sellainen Pyhän Hengen tuli ja voima, joka sytyttää vastuunkantajat ja antaa näkyä ja voimia niihin haasteisiin mitä he arjessa kohtaavat.

Katso lisää: >> Syyspäivät.fi