9.8.2019 15.03

MONIKULTTUURISEN TYÖN NÄKY- JA VERKOSTOITUMISSEMINAARI 7.9.2019

Suomen Helluntaikirkon monikulttuurisuustoimikunta järjestää helluntaiseurakuntien maahanmuuttajatyössä mukana oleville ja seurakuntien johdon edustajille MONIKULTTUURISEN TYÖN NÄKY- JA VERKOSTOITUMISSEMINAARIN: Seurakunnasta kaikkien kansojen koti! Lauantaina 7.9.2019 klo 13-17 Tampereen helluntaiseurakunnassa, Aleksanterinkatu 18

Helluntaikirkon monikulttuurisuustoimikunta (ent. maahanmuuttajatyön työryhmä) on yli kahden vuoden ajan valmistellut laajaa kirjaa siitä, miten seurakunnat voivat olla koteja kaikille kansoille monikulttuurisessa Suomessa.

Seminaarissa saat ensimmäisten joukossa tietoa Kaikkien kansojen koti -kirjan näystä ja suosituksista, jotka auttavat kääntämään monikulttuurisuuden koko seurakunnan voimavaraksi ja haastavat johtoa ohjaamaan seurakuntaa tähän suuntaan.
Lisäksi pääset osallistumaan valtakunnallisen verkostoyhteistyön tiivistämiseen.

Aikamedian kustantamaa kirjaa on saatavilla tapahtuman yhteydessä.

Ei osallistumismaksua.

Ilmoittautumiset 4.9. mennessä osoitteeseen: lea.raittila@tamperehelluntai.fi