6.4.2020 13.35

Juhannuskonferenssi siirtyy elokuulle

Valmiuslain nojalla Valtioneuvosto on päättänyt 30.3.2020 jatkaa koronavirustartuntojen leviämisen hidastamiseksi ja riskiryhmien suojelemiseksi aiemmin päätettyjä rajoitustoimia 13. toukokuuta 2020 saakka

Juhannuskonferenssin ajankohta siirtyy
Valmiuslain nojalla Valtioneuvosto on päättänyt 30.3. jatkaa koronavirustartuntojen leviämisen hidastamiseksi ja riskiryhmien suojelemiseksi aiemmin päätettyjä rajoitustoimia 13. toukokuuta 2020 saakka. Rajoitukset koskevat myös yli 10 hengen yleisötilaisuuksia.Koska on hyvin todennäköistä, että suuria yleisötapahtumia ei voida vielä kesäkuussa järjestää, vuoden 2020 Juhannuskonferenssi on päätetty siirtää elokuuhun viikolle 32, mikäli olosuhteet ja viranomaisten antamat ohjeet sen sallivat.

Tietoja tarkennetaan mahdollisimman pian.

Juhannuskonferenssi on helluntaiseurakuntien kesätapahtuma, joka kokoaa yhteensä yli 20 000 kävijää.

Tapahtuma täyttää tänä vuonna 75 vuotta ja sen teemaksi on valittu ”Rukous”.
Ystävällisin yhteistyöterveisin

Marko Halttunen
Konferenssikeskuksen johtaja

Konferenssin teemana on ”Rukous”.

Tarkemmat tiedot osoitteessa: www.juhannuskonferenssi.fi.