14.5.2020 11.00

Syyspäivät siirtyvät

Jyväskylän helluntaiseurakunnassa ensi syyskuussa järjestettäväksi suunnitellut Suomen helluntaiseurakuntien Syyspäivät 2020 on siirretty valtakunnallisen syyspäivätyöryhmän päätöksellä vuodella eteenpäin johtuen koronapandemiaan liittyvistä rajoitteista ja niiden syyskauteen ulottuvista vaikutuksista.

Kiitos Tampereen helluntaiseurakunnan ystävällisen tarjouksen, järjestämme tapahtuman Jyväskylässä 23.–25.9.2021. Samalla tamperelaisten valmistelemat Syyspäivät siirtyvät syksyyn 2022.

Siirtyneen tapahtuman sijaan järjestämme tänä vuonna helluntaiherätyksen vastuunkantajille yksipäiväisen Syyspäivän verkkoseminaarina lauantaina 26.9.2020. Tiedotamme tapahtuman ohjelmasta ja toteutuksesta tarkemmin kesäkuussa.

Esa Hyvönen
Johtava pastori