11.8.2020 17.35

Helluntaikirkon julkaisuja

Helluntaikirkon julkaisuja on tällä hetkellä seitsemän, joista kuusi on ostettavissa Aikamediasta.

Suomen Helluntaikrkon julkaisusarjan kuusi kirjaa ovat saatavilla Aikamedian aikashopista: www.aikamedia.fi/

• HELMET -menettelytapaohjeisto, joka on tarkoitettu paikallisseurakuntien avuksi tilanteisiin joissa hengellinen vastuunkantaja on joutunut kriisiin.
  • USKON PÄÄKOHDAT - Suomen Helluntaiseurakuntien uskon pääkohdat julkaisu avaa helluntailiikkeen teologisia peruslinjauksia
  • LÄHETYSTEOLOGINEN ASIAKIRJA - on ensimmäinen kirjallinen kooste Suomen helluntaiseurakuntien lähetystyön teologisista perusteista (tehty yhteistyössä Fida Internationalin kanssa. Ei saatavissa Aikashopista)
  • KUIN KOTONAAN SUOMESSA -avuksi maahanmuuttajatyöhön.
  • SEURAKUNNALLISTEN TOIMITUSTEN KIRJA - on tarkoitettu avuksi seurakuntaelämän toimituksellisiin tapahtumiin kuten avioliittoon vihkiminen ja siunaaminen, lapsen siunaamiseen, uskovien kasteeseen ja hautaan siunaamiseen.
  • RAHANKERÄYSLAKI ja KOLEHTI - näkökulmia seurakuntien varainkeräykseen. Teos käsittelee kolehdinkannon ja rahankeräysten oikeudellisisa kysymyksiä. Kolehdinkantoa tarkastellaan sekä uskonnollisen yhdyskunnan että yhdistysmuotoisten seurakuntien ja yhteisöjen kannalta. Mukaan on mahdutettu käytännön kysymyksiä ja menettelyohjeita. Kirjan kirjoittaja on Markku Luoma.
  • KAIKKIEN KANSOJEN KOTI -kirjan johtoajatus on, että kulttuurienvälinen yhteys on osa kritillisen seurakunnan ydinolemusta. Kaikkien Kansojen Koti käsittelee laajasti monikulttuurisen merkitystä seurakuntien tulavaisuudelle. Teoksen kirjoittajat edustavat monipuolista teologista, missiologista ja kotoutumiseen liittyvää asiantuntemusta. Useiden etnis-kielellisten pastoreiden ja muiden vastuuhenkilöiden näkemykset ovat merkittävä osa kirjan viestiä: kulttuurirajoja ylittävä seurakunta on avain aitoon ja elinvoimaiseen kristillisyyteen.

Kaikkien kansojen kirja